Welkom bij "Univents"

Univents verzorgt d.m.v. zijn specifieke "Events Explorer app" dat uw event in de juiste sfeer en afgestemd op uw eigen programma wordt getoond.

Uniek ! Waarom ?

Informatie :

Alle informatie over locatie, route, programma, vendors en sprekers of artiesten overzichtelijk in de app.

Onderscheidend :

Events, festivals of symposia selecteren op interessegebied en waarbij hiervoor geattendeerd kan worden door het verzenden van gepersonaliseerde pushberichten.

Interactie :

Door ervaringen te delen via Twitter, en deelnemers een stem te geven via ‘polls & survey’ zowel voorafgaand aan het evenement, tijdens het evenement (stemkastje) als na afloop in de vorm van een evaluatie.

Gebruiksgemak:

Geen stress over parkeerkaart en toegangskaart, maar de juiste barcode van de ticket(s) altijd bij de hand.

Specifieke app

Univents heeft bewust gekozen voor de mogelijkheid van een personaliseerde app zodat uw genodigden gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten van de smartphone en u gepersonaliseerde (push)berichten kunt uitsturen.

Ook zonder Wifi

Het cloud based platform zorgt ervoor dat de belangrijkste functies van de app ook beschikbaar blijven als Wifi niet functioneert.

Developer aan het woord:

img

De Univents "Events Explorer app" is een leuk project en we zijn nog steeds bezig om nieuwe functionaliteiten toe te voegen om het gebruiks gemak te optimaliseren.

Peter Lammersma - Co-founder and Developer